Τοποθεσία | Vathi Bleu Private Villas

Τοποθεσία

Μοναδική Τοποθεσία

Η Τήνος είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μετά τη Νάξο και την Άνδρο.

Σε ιδανική τοποθεσία. Το λιμάνι της απέχει από το λιμάνι της Μυκόνου περίπου 5 μίλια, ενώ η απόστασή της από την Άνδρο είναι μόλις μισό ναυτικό μίλι.Καθώς, επίσης, βρίσκεται πολύ κοντά στη Σύρο, σε απόσταση 12 μιλιών.

Αποτελεί σημαντικό προορισμό για τους πιστούς κατά τον Δεκαπενταύγουστο. Mε προσκυνητές να καταφθάνουν από παντού για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας στην εκκλησία της Παναγίας Ευαγγελίστριας.

Επίσης, Πέρα από το ιστορικό και θρησκευτικό ενδιαφέρον του νησιού, αξίζει να επισκεφθείτε την Τήνο, όλες τις εποχές του χρόνου.

Διαθέτει μαγευτική φυσική ομορφιά και αρχιτεκτονική, ενώ είναι ένα νησί στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν πολλές δραστηριότητες. Να βιώσουν την παράδοση στα πανηγύρια και να γευτούν τα τοπικά προϊόντα.

Οι παραλίες της θα σας μαγέψουν και τα μονοπάτια της, με τους παραδοσιακούς οικισμούς και την απίστευτη φύση θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο.

Η Τήνος σας περιμένει!

Εξερευνήστε την τοποθεσία

Το νησί που τα έχει όλα! Η Τήνος είναι ένα νησί που αξίζει να επισκεφθείτε, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και όλο το χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γνωρίστε τις παραλίες

Στην Τήνο θα βρείτε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου! Απομονωμένες με απόλυτη ησυχία, κοσμοπολίτικες με beach bars και water sports για πολλή διασκέδαση, εύκολα προσβάσιμες ή με λίγη περιπέτεια, με βότσαλο, χρυσή άμμο ή βράχια, απάνεμες ή με κύμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δραστηριότητες στη Τήνο

Εξερευνήστε τις ομορφιές της Τήνου και κάντε τις διακοπές σας ξεχωριστές με τις δραστηριότητες που προσφέρει το νησί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μέρη που πρέπει να επισκεφτείς

Μια πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά σας αποκαλύπτεται σε ένα μαγευτικό φυσικό σκηνικό. Ακόμα και ο χρόνος. Κι εσείς τον απολαμβάνετε μοναδικά, συνθέτοντας το δικό σας μωσαϊκό εμπειριών, εμπνευσμένοι από τη Μούσα του Αιγαίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και