Γάμος στην Τήνο | Vathi Bleu Private Villas | Για Γάμους & Γαμήλια Ταξίδια

Διοργάνωση γάμων

Μαγευτικός Γάμος στην Τήνο

Ταξιδέψτε στην Τήνο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για ένα destination wedding που θα θυμάστε για πάντα εσείς και οι καλεσμένοι σας.

Κλείστε τη διαμονή και το γαμήλιο πάρτι/ τραπέζι στις εγκαταστάσεις του Vathi Bleu και κάντε αυτή τη μέρα πραγματικά αξέχαστη!

Το νησί της Τήνου αποτελεί δημοφιλή προορισμό για γάμους και γαμήλια ταξίδια. Μείνετε στο Vathi Bleu και συνδυάστε το γάμο σας με διακοπές γεμάτες πολυτέλεια και χαλάρωση.

Όπως και να ονειρεύεστε αυτή τη μέρα στη ζωή σας, στην Τήνο θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.
Στο Vathi Bleu θα έχετε το γάμο των ονείρων σας!

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκεται σε μία έκταση γης 10 στρεμμάτων. Ιδανικό για να φιλοξενήσει τις ξεχωριστές σας στιγμές.

Η τοποθεσία του θα σας προσφέρει μία απίστευτη θέα, αφού βρίσκεται 70 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, σε ένα μικρό ακρωτήριο.

Απολαύστε πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και στα νησιά Σύρο, Πάρο, Νάξο, Δήλο, Γυάρο και Σέριφο.

Οι εγκαταστάσεις και η αρχιτεκτονική του Vathi Bleu συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό. Στις βίλες και τις σουίτες μας μπορούν να φιλοξενηθούν έως 30 επισκέπτες, ενώ στη γαμήλια δεξίωση έως 80.

Μαγευτικός γάμος στην Τήνο γεμάτος πολυτέλεια, βγαλμένος από παραμύθι. Κάντε το γάμο σας ένα ονειρικό ταξίδι, στο Vathi Bleu!
Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με την πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας.

Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει για όποια πληροφορία χρειαστείτε, σχετικά με το ιερό μυστήριο του γάμου, το γαμήλιο πάρτι / τραπέζι και τη διαμονή των καλεσμένων σας.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και