Γιόγκα | Vathi Blue Private Villas | Eυεξία και Xαλάρωση στην Τήνο

Γιόγκα

Η γιόγκα αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό σωματικής και πνευματικής άσκησης. Η Τήνος είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για αυτή τη δραστηριότητα.

Με ρίζες από την αρχαία Ινδία και μεγάλη συγγένεια με πρακτικές διαλογισμού. Η γιόγκα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα είδη άσκησης για το μυαλό και το σώμα.

Οι βασικοί πυλώνες της γιόγκα βρίσκονται στην αυτοπειθαρχία, την πνευματική διαύγεια και την όξυνση του νου.

Αν θέλετε να νιώσετε πραγματική ευεξία και χαλάρωση, η γιόγκα είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς!

Είναι μία μορφή εξάσκησης του μυαλού και του σώματος. Ιδανική για όσους αναζητούν ηρεμία, ισορροπία και αυτοβελτίωση. Καθώς, επίσης, και τη φυσική άσκηση για τις διακοπές τους. Η Τήνος προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για αυτού του είδους τη δραστηριότητα.

Αφού, έχει διατηρήσει τη φυσική της ομορφιά και την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική της.
Παραμένει ένα νησί ανεπηρέαστο από το μαζικό τουρισμό με πολλές από τις παραλίες της, που δεν έχουν εκμεταλλευτεί τουριστικά, να προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη στους επισκέπτες της.

Στο Vathi Bleu μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικές διακοπές σε ένα ήρεμο περιβάλλον και ακόμη και να τις συνδυάσετε με τη θεματική εβδομάδα γιόγκα που διοργανώνουμε. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε καθημερινά μαθήματα γιόγκα κατόπιν συνεννόησης, αρκεί να μας ειδοποιήστε μία ημέρα πριν.

Κάντε τις διακοπές σας μία όαση γαλήνης με τη διαμονή σας στο κατάλυμα μας, σε ένα από τα πιο ήρεμα νησιά της Ελλάδας!
Σας περιμένουμε!

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και