Θεματικές εβδομάδες

Δημιουργικές θεματικές εβδομάδες.
Συνδυάστε διακοπές και χόμπι στο Vathi Bleu!

Οι εγκαταστάσεις και η ομορφιά του φυσικού τοπίου που περιβάλει το κατάλυμα είναι σίγουρο πως θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για κάθε επισκέπτη.

Απολαύστε μία από τις θεματικές εβδομάδες που διοργανώνονται στο Vathi Bleu για τον απόλυτο συνδυασμό χαλάρωσης και χόμπι.

Η μοναδική πανοραμική θέα στο Αιγαίο και το άγριο φυσικό τοπίο της Τήνου, μπορούν να εμπνεύσουν κάθε δημιουργική πτυχή των επισκεπτών μας.

Αν σας αρέσει να δημιουργείτε και να εκφράζεστε μέσα από καλλιτεχνικά μέσα όπως η γλυπτική ή η φωτογραφία, τότε επιλέξτε μία από τις αντίστοιχες θεματικές εβδομάδες του Vathi Bleu για διακοπές σε ένα μέρος με αστείρευτη πηγή δημιουργικότητας.
Αν πάλι κυνηγάτε συνεχώς την εσωτερική ηρεμία και αυτοβελτίωση, τότε η θεματική εβδομάδα γιόγκα είναι η ιδανική για εσάς.

Το σύγχρονο μινιμαλιστικό design του Vathi Bleu, ο λευκός καμβάς των δωματίων και οι ιδιωτικές τους πισίνες θα σας χαρίσουν ηρεμία και χαλάρωση, ένα τέλειο σκηνικό για μία εβδομάδα αναζήτησης της εσωτερικής σας γαλήνης.

Στο Vathi Bleu υπάρχει επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης καθημερινών μαθημάτων επιλογής κατόπιν συνεννόησης. Ειδοποιήστε μας μία ημέρα πριν για το μάθημα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε και ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες.

Θέλω να κάνω μια κράτηση
από έως για και